S’amplia la vorera del carrer del Recreo de VNG

Les obres es realitzaran entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà

0
142
Imatge de les obres del Carrer Recreo de VNG. Foto: Aj. VNG

A partir de la setmana vinent començaran els treballs d’ampliació de la vorera del carrer del Recreo, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà.

L’ampliació de la vorera és fruit de la col·laboració de l’ajuntament amb la companyia Endesa, similar a la que es fa amb altres empreses subministradores. L’acord permet aprofitar els treballs que la companyia està realitzant per la renovació d’una línia elèctrica, entre el passatge de l’Indià i el carrer del Recreo, per ampliar la vorera d’aquest carrer i compartir els costos que representa l’obra, abaratint així la inversió.

La normativa vigent d’accessibilitat obliga a l’executor de les obres, en aquest cas Endesa, a fer ajustaments raonables a les obres per tal d’adaptar-les a les condicions d’accessibilitat que preveu la norma.

Les obres de renovació del cablejat d’ENDESA ja han estat iniciades i les d’ampliació de vorera ho faran a principis de la setmana vinent. La durada prevista és d’entre 3 i 4 setmanes.

D’altra banda, aquesta setmana s’han reiniciat els treballs de remodelació de la vorera oest del carrer del Gas i una reforma del passatge del carrer del Gas, per millorar-ne la seguretat. La previsió és poder finalitzar el conjunt a finals d’octubre. I la setmana vinent està previst reiniciar les obres de remodelació de la vorera sud del carrer de l’Àncora que, un cop acabades, milloraran la cruïlla amb el carrer de Canàries.

FER UN COMENTARI