S’adjudiquen les obres de condicionament de l’avinguda de Les Botigues de Sitges

El projecte crearà un carril per a vianants i ciclistes i habilitarà un pas amb semàfor millorant la seguretat i la mobilitat en el tram de carretera de la C-246. El pressupost de l’actuació és de 1,2MEU

L’Ajuntament ha aprovat l’adjudicació de les obres de condicionament de l’actual tram de la carretera C-246, que serà condicionat per convertir-lo en la futura avinguda de Les Botigues de Sitges. Les obres s’iniciaran en els propers mesos i el cost de la licitació és de 1,2MEU, dels quals 350.000 provenen de subvencions.

El projecte consisteix en la remodelació del tram de carretera dotant-lo d’un carril paral·lel per vianants i ciclistes, al cantó de muntanya. També s’habilitarà un pas de vianants amb semàfor per poder creuar la carretera; i el condicionament d’una petita àrea d’aparcament.

Les mesures estan destinades a aportar una major seguretat i mobilitat i afavorir la connexió entre les dues bandes de la carretera, tenint en compte que és un tram de carretera amb una circulació intensa de vehicles inclosos els camions de gran tonelatge.