“El meu Rei Mag preferit és…” nova campanya de Nadal de Viu Comerç

Un total de 11.500 butlletes es distribueixen entre escoles i comerços per participar a la gimcana

L’associació Viu Comerç organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, una nova gimcana d’aparadors per saber quin és el Rei preferit de cada Botiga. El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels 84 aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç. Els nens i els no tant nens, que hagin finalitzat la gimcana i apuntat correctament la resposta a la seva butlleta, només les ha de dipositar en una de les bústies del recorregut i entrarà en el sorteig de més 40 premis diferents.

Aquest premis consistiran en 1 monopatí elèctric amb bluetooth i altaveus, 4 mini màquines recreatives Arcade, 5 smart watch, 10 rellotges retro, 5 despertadors led, 5 mini altaveus mans lliures Bluetooth, 2 space ball, 2 drons, 3 monopatins fish, 9 coixins tablet gogo pillow, i algunes sorpreses més.

El concurs està obert a tothom, des dels més petits de la casa fins als més grans. Les butlletes es reparteixen entre els alumnes de primària i secundària de totes les escoles de la ciutat, així com entre les botigues participants, les quals tindran un cartell a l’aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

La gimcana comença el divendres dia 15 de desembre fins al 29 de desembre. L’entrega de premis es farà el 4 de Gener al la Biblioteca del Museu Balaguer.

La campanya vol afavorir la visibilitat del comerç, sobre tot d’aquells que estan més allunyats dels principals eixos comercials de la ciutat, ja que es genera un gran flux de circulació per davant dels aparadors dels establiments durant els dies de funcionament de la campanya. Tot i que és la primera edició, la proposta ha tingut una gran acollida entre els associats a Viu Comerç donat que 84 establiments han volgut participar a la iniciativa.