Quatre persones s’incorporen a l’Ajuntament d’Olivella a través del programa Treball i Formació

Aquest programa té la finalitat de millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’inserció laboral

Imatge de les persones que passen a formar part d'aquest programa amb l'alcaldessa. Cedida

L’Ajuntament d’Olivella ha contractat quatre persones en situació d’atur, gràcies al programa Treball i Formació, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i gestionat pel Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Abigail Garrido, destaca que “aquesta és una de les propostes de cooperació i col·laboració de l’ens comarcal amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella. Un programa que, de la mà del SOC i d’acord amb el Pacte per a l’Ocupació del Garraf, permet ocupar a ciutadans i ciutadanes del territori amb situacions d’atur de llarga durada: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania, majors de 45 anys i dones”. Garrido també posa de relleu “l’esforç que fan els ajuntaments per generar aquests llocs de treball que són un benefici i una oportunitat d’ocupabilitat per 11 persones en aquests tres municipis”.

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo ressalta que “des de l’Ajuntament d’Olivella treballem constantment per ajudar les persones amb més dificultats per accedir al món laboral, per això, aprofitem les sinèrgies amb altres institucions que donen oportunitats de formació i de feina als ciutadans i ciutadanes del municipi.”

A Olivella es contracten 3 peons de brigada (per un període de sis mesos) i 1 auxiliar de la llar (per un període d’un any), tots a jornada sencera. A banda de la contractació, el programa Treball i Formació també ofereix una formació específica relacionada amb el lloc de treball que han de desenvolupar, dotant-los així de competències professionals mitjançant formació i experiència laboral en un entorn productiu real.