Es publica el nou programa d’activitats d’estiu a VNG per a infants i adolescents

Els llibrets es començaran a repartir la setmana vinent, i a partir del 14 de maig s'obre el termini per sol·licitar els ajuts.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha publicat, com ja ve sent habitual en aquestes dates, el llibret que recull l’oferta d’activitats d’estiu adreçades als infants i adolescents de la ciutat.

Les activitats estan organitzades pels clubs, entitats i associacions de la ciutat, amb l’objectiu comú d’afavorir el joc i el coneixement en un espai lúdic i distès, amb convivència amb altres infants i adolescents, fins als 18 anys.

L’oferta inclou activitats de lleure combinades, casals d’estiu, esportives així com també colònies i campaments

A partir de la setmana vinent començarà a fer-se la distribució dels llibrets a tots els infants a través dels centres educatius de la ciutat, per tal que totes les famílies coneguin quines són les activitats i puguin escollir les que més s’adaptin als seus gustos i/o necessitats. (enllaç PDF)

D’altra banda, i per tal d’afavorir que tots els infants i adolescents de la ciutat tinguin l’opció de gaudir de les activitats d’estiu, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix una línia d’ajuts per a famílies amb infants i/o adolescents menors de 18 anys. El període per demanar els ajuts és del 14 al 25 de maig, i cal fer-ho presentant i acreditant la documentació necessària a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. (enllaç condicions)

Pel que fa als menors amb discapacitat, inscrits en qualsevol de les activitats del programa, l’ajuntament els ofereix assessorament i seguiment mitjançant l’Associació Suport. Enguany, però, per tal de disposar d’un monitor/a de suport caldrà que les famílies facin la sol·licitud d’aquest ajut durant el mateix període que per demanar els altres, és a dir: del 14 al 25 de maig.