Per Setmana Santa, xiringuitos, tumbones i serveis a les platges

La temporada de platges s'inicia a Vilanova i la Geltrú a partir del 13 d'abril amb la posada en marxa de serveis i l'activitat als xiringuitos. A partir de l'1 de maig s'inicia la temporada de bany

0
162
Imatge de la col·locació dels "xiringuitos". Foto: Aj. VNG

Vilanova i la Geltrú compta amb 4,3 km lineals de platges que ja es preparen per iniciar la temporada 2019. A partir de dissabte 13 d’abril es posaran en marxa els xiringuitos amb les terrasses, lavabos, vestidors, tumbones, tendals i serveis de dutxes i rentapeus en horari de 10 a 22 h. A partir de l’1 de juny al 30 de setembre l’horari de tancament varia i de dilluns a dijous s’allarga fins a les 2.30 h, mentre que divendres, dissabtes i vigílies de festius l’obertura es permet fins a les 3.30 h.

Així mateix, l’inici de la temporada oficial de platges també comporta un increment de la neteja d’aquests indrets i la restricció en la pràctica de la pesca recreativa des de la sorra i els espigons, que només està permesa entre les 21 i les 8 h.

D’altra banda a partir de l’1 de maig i fins a l’11 de setembre és el període contemplat com a temporada de bany amb l’entrada en funcionament del servei de socorrisme i senyalització amb balises a 200 m. de la costa i la instal·lació dels canals nàutics a les platges del Far de Sant Cristòfol i d’Adarró, per on cal que les embarcacions d’esport nàutic realitzin l’entrada i sortida de les platges.

FER UN COMENTARI