Obert el termini per participar en el sorteig per veure la diada castellera de Festa Major de VNG des del balcó

Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova actuaran el 3 d'agost

Imatge de la diada castellera. Foto: Aj.VNG

Ja és obert el termini per optar a veure la Diada de les Neus, la diada castellera de Festa Major, des del balcó de l’Ajuntament. Un any més, 6 persones afortunades podran gaudir d’aquesta actuació el dia 3 d’agost, des del balcó de l’Ajuntament, amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

L’Ajuntament de VNG i els Pabordes de Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones, amb un acompanyant cadascuna, de gaudir de l’exhibició castellera del dia 3 d’agost des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps fins al 29 de juliol per fer la sol·licitud. Només cal ser major d’edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar per Internet clicant AQUÍ o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Dimecres 31 de juliol a les 12 h es farà un sorteig en un acte públic al Saló de Plens de l’Ajuntament, i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d’entre les sol·licituds presentades, i el sisè serà escollit entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el vuitè any consecutiu que es duu a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l’objectiu de donar l’oportunitat a tota la ciutadania de VNG de poder gaudir d’aquest espectacle des d’un punt privilegiat com és el balcó de l’Ajuntament. La Diada de les Neus se celebrarà enguany dissabte 3 d’agost a les 6 de la tarda.