Neus Lloveras inaugura la nova superfície comercial de Leroy Merlin

L'alcaldessa veu en la nova obertura una mostra clara de la consolidació de Vilanova i la Geltrú com a la capital econòmica del Gran Penedès

Imatge de Neus Lloveras durant l'inauguració de Leroy Merlin a VNG. Foto: Jordi Nieto

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha assistit aquest matí a l’obertura de la nova botiga Leroy Merlin, fruit de la conversió de l’antic establiment Aki. L’empresa dedicada a subministrament de bricolatge i condicionament de la llar ha realitzat una inversió d’1.200.000 euros en l’adaptació de l’espai de venda vilanoví, que té una superfície de 2.400 m2.

Lloveras ha destacat la “capacitat d’innovar i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors” per part de Leroy Merlin, ja que s’hi preveu oferir un servei més personalitzat i còmode. Així mateix, ha afegit que reforça l’aposta de la ciutat per “consolidar la capitalitat comercial a l’àmbit del Gran Penedès”.

Per la seva part, el director de l’establiment Leroy Merlin a Vilanova i la Geltrú, Carlos Bravo, ha agraït al conjunt de la plantilla l’esforç realitzat les darreres setmanes per preparar l’obertura al públic. El nou punt de venda compta amb 65 treballadores i treballadors i preveu generar llocs de treball indirectes, amb l’externalització de serveis d’instal·lació, entre d’altres, en empreses locals.