Mobilitat, manteniment i serveis el principals temes de la trobada d’Abigail Garrido amb el veïnat de l’Avinguda Montseny

Es van recollir les inquietuds, preocupacions i suggeriments de les persones assistents

Imatge de la trobada amb l'alcaldessa. Foto: Aj. SPdRibes

Com ja és habitual i de manera periòdica, l’alcaldessa, Abigail Garrido, va trobar-se, el passat  dissabte 16 de febrer, amb els veïns i veïnes del municipi. En aquest cas va ser a la cantonada de l’Avinguda Montseny i el carrer Miquel Servet, a les Roquetes. A partir de les 11 del matí, l’alcaldessa es va reunir per parlar amb el veïnat d’aquesta zona del nucli de les Roquetes i conèixer-ne de primera mà i en primera persona les inquietuds i impressions sobre l’estat i necessitats del barri. Els 35 veïns i veïnes de la zona que van assistir a la trobada van plantejar a l’alcaldessa diferents situacions que viuen relacionades amb la velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda Montseny, l’amplada de voreres i carrers, la recollida de brossa o el manteniment dels solars buits i del parc del carrer Aneto.

L’alcaldessa va prendre nota de les demandes ciutadanes i va explicar que molts dels temes parlats ja consten a l’agenda municipal i alguns d’ells es veuran afavorits per l’actuació que s’iniciarà pròximament en aquest carrer amb l’habilitació d’un nou carril bici. Tanmateix, algunes actuacions són de més llarg recorregut per la seva complexitat, sobretot aquelles que tenen a veure amb titularitats privades i planejament urbanístic.

Aquesta iniciativa coneguda amb el nom d’ “A prop teu: converses amb l’alcaldessa”, respon al compromís adquirit al començament de l’actual mandat municipal, per part del govern municipal, de sortir als carrers i places per parlar i escoltar la població.

Emmarcat en el projecte per a la transparència, la proximitat i la convivència de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’equip de govern promou aquestes trobades, a peu de carrer, per apropar les polítiques i accions locals a la realitat veïnal i esperona la ciutadania a participar-hi per tenir veu en les mesures i projectes que s’impulsen per al bé comú al municipi.

Es tracta de la primera trobada d’aquest 2019. L’any passat, l’alcaldessa va trobar-se a la via pública amb veïnat d’altres zones i barris com ara Les Torres, la urbanització Rocamar, la Cervereta, l’Avinguda Catalunya o el carrer del Carç.