Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi aquest diumenge a VNG

Serà de 10 a 14 h a la rambla Sant Jordi

260

Aquest diumenge 10 març, durant tot el matí, se celebra la 24a edició del Mercat de Productes de 2a mà i d’Intercanvi.
A la rambla Sant Jordi s’instal·laran 250 parades de venda i intercanvi d’articles per a la llar, roba, joguines, electrodomèstics i altres.
Aquesta és la primera edició que organitza la secció de fires i mercats de la Regidoria de Promoció Econòmica, que ha programat diverses activitats paral·leles durant tot el matí.

Així, els més petits podran gaudir de l’inflable “Recicla saltant”, i es podrà visitar l’exposició “Residu mínim.” També hi haurà un espai de xerrades i música sostenible, l’Àgora Ambiental, on es faran activitats amb el següent horari:
A les 10.30 h seleccions musicals, a les 11 h l’associació ECOL3VNG parlarà de la moneda social Turuta, a les 11.30 h els responsables de l’Agenda 21 escolar parlaran de l’educació ambiental a les escoles, a les 12 h el Banc del temps explicarà el seu funcionament, a les 12.30 h actuarà el Cor de la Turuta amb  “Música folk de tota la vida”, i a les 13 h serà el torn de    Joaquin Jsax Gómez amb “Grans temes clàssics amb saxo”.

A l’espai de food trucks hi haurà La Cantina Solar, on es podran degustar tes i cafès fets amb energia solar; i l’Associació Ecoconscient, que oferirà plats i begudes veganes.

A més, hi haurà espais de recollida de roba usada per part de Formació i Treball, entitat que té com a objectius formar i inserir laboralment persones en risc d’exclusió social, i gestionar l’entrega de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables.

FER UN COMENTARI