L’Scaparium Vilanova Room Scape nominat als premis Taty Hunter Awards 2017

Avui se sabrà qui són els guardonats dels premis Taty Hunter Awards 2017

Imatge d'Albert Soler (Propietari de Scaparium), Jordi Nieto (Director de JNiG Agència de Comunicació i Publicitat) i Fernando González (Propietari de Locked Zaragoza). Foto: Jordi Nieto

Per segon any consecutiu, l’Scaparium Vilanova Room Escape, torna a ser nominat als premis Taty Hunter Awards 2017. Enguany ho han fet amb el joc Boom Escape, dissenyat en col·laboració per Scaparium i l’empresa Locked Zaragoza. Actualment, el joc està franquiciat a les millors sales d’escapisme de diferents ciutats de la geografia espanyola com són: Santander, Zaragoza, Terrassa, Valencia, Gijón, Alicante i Vilanova i la Geltrú.

Aquests premis, molt coneguts en el seu àmbit per ser una de les màximes referències a nivell d’escapisme nacional i internacional, han considerat oportú nominar el joc Boom Escape a les dues candidatures següents: Millors Proves i Sala més original

El veredicte final serà atorgat avui a les 21:30h. Serà aleshores, quan se sabrà qui són els guardonats dels premis Taty Hunter Awards 2017.
Des de la direcció de Scaparium Vilanova Room Escape han volgut agrair a tots els han anat a visitar l’Scaparium i han ajudat a la projecció dels seus centres.