Les platges de VNG revaliden les banderes blaves

La distinció internacional de qualitat ambiental s'ha atorgat enguany a les platges d'Adarró, Ribes Roges, Ibersol i Sant Gervasi

0
523
Imatge de les banderes blaves a Ribes Roges. Foto: Aj. VNG

Vilanova i la Geltrú ha obtingut enguany 4 banderes blaves per a les platges d’Adarró, Ribes Roges, Ibersol i Sant Gervasi. Aquest és un guardó internacional que reconeix la qualitat ambiental de les platges i ports esportius. La capital del Garraf, repeteix nombre de distincions pel que fa a les platges, no així amb el port esportiu, que enguany realitza obres de millora, per la qual cosa no s’ha sol·licitat la distinció.

Les banderes blaves són guardons que atorga l’organisme internacional ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) i que certifiquen la qualitat i els serveis que ofereixen les platges que ostenten aquest distintiu. Enguany l’Ajuntament de la ciutat també havia sol·licitat el reconeixement de qualitat per a la platja del Far. Davant el fet que finalment no s’ha pres en consideració aquesta candidatura, tot i que la platja disposa de tots els serveis i amb les millores ambientals realitzades, l’Ajuntament farà la reclamació corresponent.

Altres guardons a l’excel·lència de les platges de VNG

A banda de les banderes blaves, les platges de Vilanova i la Geltrú (Far de Sant Cristòfol, Ribes Roges, Adarró, Sant Gervasi i Ibersol) compten amb altres distincions com la Bandera Ecoplayas, que atorga ATEGRUS i la certificació BIOSPHERE, certificació de qualitat de turisme sostenible, atorgades a les mateixes platges.

FER UN COMENTARI