L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes es reuneix amb el veïnat

Es van recollir inquietuds, preocupacions i suggeriments de les persones assistents per poder-les incorporar a l’acció diària de l’Ajuntament

0
232
Imatge de l'alcaldessa amb el veïnat. Foto: Aj. SPdRibes
Circ Raluy Legacy 728×90

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, va reprendre el passat dissabte 1 de desembre les trobades amb els veïns i veïnes del municipi. En aquesta ocasió la trobada va ser al carrer del Carç, davant l’Escola Els Costerets.

25 veïns i veïnes van respondre a la convocatòria i varen poder plantejar les seves demandes directament a l’alcaldessa i al regidor d’Urbanisme, Fran Perona, que també va assistir a la trobada. Una de les principals preocupacions que va expressar el veïnat d’aquest barri de Ribes és el solar sense urbanitzar que es troba just davant de l’escola. El veïnat també va demanar millores en voreres, il·luminació, aparcament i la instal·lació d’un nou espai infantil al barri.

L’alcaldessa i el regidor van prendre nota de les demandes ciutadanes i varen explicar que molts dels temes parlats ja consten a l’agenda municipal. Tanmateix, algunes actuacions són de més llarg recorregut per la seva complexitat, sobretot aquelles que tenen a veure amb titularitats privades i planejament urbanístic.

Emmarcat en el projecte per a la transparència, la proximitat i la convivència de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’equip de govern promou aquestes trobades a peu de carrer, sota el títol “A prop teu: converses amb l’alcaldessa”, per apropar les polítiques i accions locals a la realitat veïnal i esperona la ciutadania a participar-hi per tenir veu en les mesures i projectes que s’impulsen per al bé comú al municipi.

En el decurs d’aquest 2018, l’alcaldessa ja s’ha trobat a la via pública amb veïnat d’altres zones i barris com ara Les Torres, la urbanització Rocamar, la Cervereta i l’Avinguda Catalunya. L’any passat, també es van fer trobades al Parc de Salvador Espriu, davant del Mercat municipal La Sínia, a la plaça dels Països Catalans i a la Costeta i Vallpineda.

FER UN COMENTARI