L’Ajuntament de Sitges convoca el Premi Sitges Participa

La presentació de candidatures s'obre el proper 29 de gener per a propostes que destaquin en els camps del foment de la participació, les accions participatives i les trajectòries personals

L’Ajuntament de Sitges obre la convocatòria d’una nova edició del Premi Sitges Participa amb la intenció de reconèixer la tasca en l’àmbit de la participació ciutadana, tant de les entitats com dels particulars de Sitges.

La presentació de candidatures s’obre el proper 29 de gener. Aquestes seran seleccionades per un jurat composat per representants de les principals entitats socials i culturals de la vila, així com d’alguns regidors de l’Ajuntament. Les propostes finalistes se sotmetran a una votació popular.

El premi s’estructura en tres categories. A la primera poden entrar els treballs que destaquin i innovin en algun camp del foment de l’associacionisme, el drets de reunió o la implicació de la ciutadania en els temes de la vila. La segona categoria escull les millors accions en matèria de participació ciutadana. A la tercera poden entrar a concurs les millors trajectòries personals en l’àmbit de la participació.

L’any 2016, dues entitats van rebre ‘ex aequo’ el Premi Sitges Participa: Gay Sitges Link, per la proposta ‘La festa blanca amb cor’, i l’Associació Escènica d’El Retiro, per la proposta ‘Vuit anys de tasca docent a El Retiro’.

Podeu trobar més informació aquí.