L’Ajuntament de VNG promou formació per a petites empreses

El 5 d'octubre s'inicia un cicle de 7 cursos per adquirir coneixements pràctics

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú promou el cicle “Formació pràctica per a treballadors i petits empresaris”, amb un programa de 7 cursos de diverses temàtiques d’interès. L’objectiu és oferir eines a les petites empreses i professionals perquè puguin introduir millores en el seu negoci. L’alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha presentat aquest matí el cicle formatiu com “una acció més del Servei d’Empresa per donar contingut i continuïtat al compromís d’acompanyar el teixit empresarial”.

Tots els cursos del cicle ofereixen coneixements amb aplicació molt pràctica en el dia a dia. Els continguts van des de informació específica per a autònoms, a formació sobre comunicació, publicitat i l’ús de les xarxes socials, la importància de la responsabilitat social per millorar la competitivitat de les empreses i també sobre negociació en diferents contextos. En tots els casos són cursos impartits per professionals d’empreses especialitzades, proposades des del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

El primer curs, “10 coses que els autònoms han de saber i que ningú els hi explica”, tindrà lloc el dijous 5 d’octubre. Les diferents propostes formatives se succeiran fins al 27 de novembre. El cicle, subvencionat per la Diputació de Barcelona (Xarxa de Governs Locals 2016-2019), és promogut pel Servei d’Empresa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport de l’agència d’innovació Neàpolis, on es realitzarà tota la formació. La inscripció és gratuïta.