L’Ajuntament de VNG contracta cinc persones beneficiàries del programa de Garantia Juvenil

Les contractacions compten amb el finançament del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu

0
251

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha contractat cinc persones joves en situació d’atur, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, que durant sis mesos desenvoluparan diferents tasques dins l’organització municipal.

Les funcions que duran a terme en aquest temps permetran reforçar tècnicament i/o administrativament les regidories de Joventut, Educació, Serveis Socials i Recursos Humans.

Amb la contractació d’aquestes persones, el govern municipal es referma en la seva aposta per formar part de programes que incentiven l’ocupació i la inserció laboral de les persones joves de la ciutat. Al mateix temps permet aprofitar i incloure les seves aportacions en el treball diari d’organització i gestió.

Les contractacions s’han realitzat amb finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, mitjançant el Fons Social Europeu, i a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

FER UN COMENTARI