La Rua Summer Carnaval de Les Roquetes celebra la seva 10 edició

La gran desfilada de carrosses, comparses i animació tindrà lloc el dissabte 13 de juliol, a les 21h. Serà l’edició més participativa amb 1.800 participants, 25 grups o colles i 3 batucades.

Imatge de presentació de la rua. Foto: Aj. SPDRibes

La gran desfilada de carrosses, comparses i animació tindrà lloc el dissabte 13 de juliol, a les 21h. S’iniciarà al carrer de Roger de Flor i continuarà per l’avinguda de Catalunya, on la zona d’exhibició estarà amenitzada amb llums i so, el Dj Carlos Navarro i el Show-man Mateo Vergara.

Amb l’estrena d’un escape room que es farà del 28 al 30 de juny i del 5 al 7 de juliol al Centre Cívic l’Espai, s’iniciarà la programació de la Rua Summer Carnaval 2019 que enguany arriba a la 10a edició carregada de novetats, activitats i més participació que mai. Al recinte que acollirà les festes s’instal·laran un punt lila i un punt LGTBI d’informació i acompanyament per a les possibles víctimes d’agressions sexistes o homòfobes i d’informació i assessorament.

Els carrers principals de les Roquetes es tornaran a omplir de disfresses, plomes, lluentons, carrosses, música i ball el cap de setmana del 12 al 14 de juliol, i aquest any amb més color i ambientació que mai, doncs l’organització ha convidat als centres educatius de les Roquetes (escoles, instituts i centre obert) a engalanar i guarnir els carrers el cap de setmana anterior a la celebració (els dies 5 i 6 de juliol). La decoració, però, es farà amb materials reciclats i plàstics. En aquest sentit, l’organització també implementarà la utilització de gots de plàstic reutilitzables durant els dies de festa.

La Rua Summer Carnaval 2019 comptarà amb la participació més alta registrada fins ara en aquestes 10 edicions. 1.800 persones s’han inscrit per desfilar a la rues de divendres 12 i dissabte 13 de juliol, i hi haurà 25 grups o colles i 3 batucades. En aquesta ocasió, però, el centre neuràlgic es traslladarà a l’espai esportiu del pavelló Miquel Meca i el seu exterior per fer-lo més dinàmic i pròxim a la població i als actes programats.