La Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d’Esquadra celebra la VI Jornada del Dia Internacional d’Acció per la Salut de la Dona

L’acte, celebrat al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, està especialment adreçat a les dones de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, Policies Locals i del cos d’administració de la Regió Policial Metropolitana Sud

0
141
Imatge de l'acte. Cedida

La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han celebrat la sisena Jornada del Dia internacional d’Acció per la Salut de la Dona al municipi de Vilanova i la Geltrú.

L’acte, especialment adreçat a les dones de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, Policies Locals i del cos d’administració de la RPMS, s’ha celebrat al Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú.

La jornada ha estat inaugurada per la regidora de seguretat ciutadana de Vilanova i la Geltrú, la senyora Glòria Garcia, la directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, la senyora Pilar Garcia i la cap de la comissaria del Garraf, la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Seguidament, el senyor Edgar Barrionuevo, professional de la salut integrativa, ha exposat la conferència sobre “Hormones i salut física i emocional”. La presentació ha anat a càrrec de l’agent de la policia local de Vilanova i la Geltrú, Natàlia Martínez.

Posteriorment, ha participat la doctora Mercè Alsina, ginecòloga de la unitat d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) Garraf, amb la xerrada “Parlem de coses que pensem i no en parlem”. La presentació d’aquesta ponència ha anat a càrrec de la Inspectora Rosa M. Gubianes.

La darrera participació ha anat a càrrec de la senyora Maria Dolores Garcia Gonzalez, terapeuta ocupacional del centre sociosanitari Prytanis Sant Boi i membre del CEAP, amb la xerrada “Com cuidar-se per cuidar”. Aquesta conferència ha estat presentada per la Inspectora Remei Linares, membre de la Xarxa Europea de Dones Policia.

Finalment, la cloenda de la jornada ha anat a càrrec de la Il·lustríssima senyora Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i la Inspectora Rosa M. Gubianes.

Cal esmentar que, els diners recollits de la venda de pastissos, fets per les persones que han volgut participar, es donaran a l’associació Cambodja Somriu, que ajuda als nens i a les dones en el món rural.

FER UN COMENTARI