La Festa Major de Can Lloses-Can Marcer a Sant Pere de Ribes se celebra aquest cap de setmana

Dissabte hi haurà torneig de petanca, sopar i ball i diumenge festa infantil

Imatge d'un dels sopars de germanor de les darreres edicions. Foto: Aj. SPDR

La Festa Major de Can Lloses-Can Marcer se celebrarà aquest cap de setmana al carrer Milà, 1. Dissabte 13 de juliol, hi ha previst un torneig de Petanca, a partir de les 9 h, i a continuació un aperitiu pels assistents. L’acte central, però, serà un sopar de germanor, al vespre (9 h). El menú proposat per l’Associació de Veïns i propietaris de Valles Altos té un cost d’11 euros i inclou pica-pica, gaspatxo, pa de pagès amb embotits i beguda. Per poder participar en el torneig i assistir al sopar és necessària la inscripció prèvia trucant al telèfon de l’Associació de Veïns i Veïnes 661555365.

Durant la trobada se sortejarà un smartbox, es farà entrega dels trofeus als guanyadors del torneig de petanca i s’oferirà una degustació gratuïta per tots els assistents de pastís de Santiago i cava. En acabar, el Dj Jaume Escolà serà l’encarregat d’amenitzar la vetllada amb música i ball.

Diumenge 14 de juliol els protagonistes seran els infants que podran gaudir d’una festa infantil organitzada especialment per a ells amb diverses activitats com la recerca del tresor, taller de maquillatge infantil, pinyata, jocs de les cadires i una remullada a càrrec de l’ADF de Ribes. Per tancar la festa hi haurà un pica-pica amb refrescos.

Can Lloses és una de les urbanitzacions que formen part de Sant Pere de Ribes. Es troba molt propera al Parc del Garraf i s’hi pot accedir des de la carretera d’Olivella.