Inscripcions obertes als Clubs de Lectura, Liceubib i Cinema a les Biblioteques de VNG

Les biblioteques ofereixen fins a nou clubs, vuit per a adults i un d'infantil

Imatge del club de lectura. Foto: Aj. VNG

Amb l’arribada del mes de setembre la Xarxa de biblioteques de Vilanova i la Geltrú presenten la nova programació per la temporada 2019-2020. Una de les activitats amb més demanda són els clubs de lectura, que tot just aquests dies obren les inscripcions. Els Clubs de lectura estan pensats per a tota mena de públic, i es fan tant a la Biblioteca Joan Oliva com a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. Altres propostes que també acaben d’obrir inscripcions són el LiceuBib, el Club de cinema i el Grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual.

La biblioteca Joan Oliva i Milà disposa de sis clubs, cinc per a adults i un d’infantil adreçat a nois i noies de 10 a 12 anys. Entre els clubs d’adults dos són de lectura fàcil i dos d’idiomes. La biblioteca Joan Oliva també ofereix el Club de Cinema els dimarts a les 16.30 h. La primera trobada està programada pel 8 d’octubre.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell ofereix tres clubs de lectura: Adults, Anglès i Ciència-ficció. A més es manté la proposta del grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual.

Paral·lelament també s’estrena una nova temporada del LiceuBib a càrrec d’Isabel Pla, música i professora de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Es tracta d’una activitat pensada per donar a conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2019/20. L’activitat està organitzada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Les persones interessades a participar en alguna d’aquestes propostes cal que facin la seva inscripció directament a la biblioteca corresponent. Les places són limitades.