Expectació a la Platja de Ribes Roges per un parc aquàtic flotant de grans dimensions

La nova atracció estarà ubicada al litoral vilanoví durant tota la temporada d'estiu

Imatge del parc aquàtic vist des de la Platja de Ribes Roges aquest matí. Foto: Nuria F.D.

Des del darrer cap de setmana de juny, la Platja de Ribes Roges, a Vilanova i la Geltrú, compta amb un parc aquàtic inflable de grans dimensions. Vilanova, com moltes altres ciutats del litoral català, disposa ja d’aquesta nova activitat que ha despertat la curiositat de molts dels qui, durant aquests dies d’onada de calor, s’han atansat fins a la vora del mar.

Segons ha pogut saber La Ciutat del Garraf, aquesta nova atracció aquàtica hauria estat arrendada per una de les noves guinguetes de platja, popularment conegudes com a “xiringuitos”,  a l’empresa especialitzada en aquest tipus de servei, Playa Aquapark. El parc aquàtic és una activitat de pagament que està adreçada a tots els públics i que disposa de socorristes privats.

Des de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú asseguren haver donat permís per a l’execució d’aquest projecte que està inclòs al Pla d’usos aprovat per Costes de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, aquest no és l’únic parc aquàtic que es pot trobar a la comarca del Garraf. A la localitat veïna de Cubelles, aquest servei està licitat pel mateix ajuntament del municipi i és una realitat des de l’any 2017. Calafell i Cunit també disposen d’aquesta atracció a les seves platges.