Es constitueix el primer Consell de Joves de Sitges

El proper 15 de febrer el Consell de Joves es reunirà a les sis de la tarda a l’Espai Jove per començar a treballar. Des d’aquest nou òrgan de participació s’anima al jovent de Sitges per assistir a la propera trobada i col·laborar-hi com un membre més

0
188

El Consell de Joves de Sitges ja és una realitat després de constituir-se oficialment el divendres 1 de febrer a l’Espai Jove. El nou òrgan de participació ciutadana fa una crida al jovent, d’entre 16 i 30 anys, per tal que assisteixin a la primera sessió de treball, que serà el 15 de febrer a les vuit del vespre a l’Espai Jove, amb l’objectiu d’aconseguir ampliar encara més la seva representació.

El regidor de Ensenyament, Esports i Joventut, Eduard Terrado, ha traspassat la seva presidència, tal com està acordat en el reglament d’aquest òrgan de participació ciutadana, a un dels representats que ha estat escollit entre els joves assistents a aquesta trobada. El nou president del Consell de Joves és Adman Nicolás i la vicepresidència serà compartida per Marta Carbonell i Anna Gaya. La secretaria tècnica anirà a càrrec de la dinamitzadora de l’Espai Jove.

Per poder formar part del Consell de Joves cal ser representant o bé d’algun dels centres d’Ensenyament Secundari de Sitges, del Centre de Formació d’Adults, de grups organitzats que utilitzin l’Espai Jove, d’entitats juvenils, d’entitats de Sitges que inclouen el jovent o també es pot participar a títol individual.

La seu del Consell de Joves de Sitges és a l’Espai Jove i acollirà les reunions, un mínim de tres cops l’any, per tractarà temes com l’habitatge, l’ocupació, el lleure, l’educació, la cultura, la salut, l’associacionisme, el territori, la mobilitat, la diversitat, el gènere i la sostenibilitat.

FER UN COMENTARI