Les entitats es donen cita dissabte a la primera mostra del sector a Ribes

La primera edició es fa a les Roquetes i l’any que ve a Ribes i acollirà activitats i actuacions durant tota la jornada

Aquest dissabte 16 de desembre, d’11 a 14h i de 17 a 22h, a l’envelat instal·lat a la Rambla del Garraf cantonada amb el carrer de Guifré el Pilós de les Roquetes, se celebrarà per primera vegada una mostra d’entitats locals de tots tipus per tal que puguin donar-se a conèixer i ensenyar la feina que fan a la ciutadania, convertint-se així en un espai de trobada i de relació amb els diferents públics i una oportunitat per presentar conjuntament les seves propostes.

Durant la jornada es faran diverses activitats, com espectacles teatrals, tallers, concerts, xerrades, balls i fins i tot una xocolatada. La programació es pot consultar al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament. L’obertura es farà a les 11h i mitja hora més tard, a les 11.30h, tindrà lloc l’espectacle d’inauguració  presentat pel showman, Mateo Vergara. L’entrada és gratuïta.

La Mostra d’entitats de Sant Pere de Ribes s’ha posat en marxa amb la voluntat de fer-la cada any de manera alterna a un dels dos principals nuclis de població. Així si aquest any es porta a terme a les Roquetes, la segona edició es desenvoluparà a Ribes.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes considera que el teixit social que formen les entitats sense ànim de lucre és un dels elements valuosos del municipi i per això ha volgut organitzar conjuntament amb elles una mostra per fomentar el coneixement de les diverses entitats entre les persones del poble, promocionar les activitats que organitzen i dinamitzar social i culturalment els espais públics, amés de fomentar la col·laboració i l’intercanvi enter les associacions i col·lectiu i facilitar la seva activitat.

La primera edició comptarà amb l’Associació Cultural l’Ateneu Roquetenc, els Balls Populars de les Roquetes, els Castellers de les Roquetes, la Creu Roja, Els Diàbolics, l’Associació Dignity, la Casa de Andalucía, La Dragona, el Centre Cultural García Lorca, l’Associació Garraf Coopera, Joventuts Musicals de Sant Pere de Ribes, la Fundació Lalilu Jammeh, el Mercat Municipal La Sínia, Millenium Espectáculos, Petits Diabòlics, Smiles on the way, Associació Voluntaris Sant Camil, Associació de Festes Populars de les Roquetes, Acarte, Siente el Ritmo, Associació de Veïns de les Roquetes, Finestra Oberta, Casal de la gent gran, Amics de la Gent Gran i Garraf animal.