Engalana casa teva i participa al Concurs de Guarniments de Nadal

Engalana casa teva i guanya un àpat per a dues persones a un restaurant local

Engalana la teva casa, la façana o el jardí i participa en el tercer Concurs de Guarniments de Nadal de Canyelles. Per participar només cal fer la inscripció abans del 24 de desembre, enviant la butlleta d’inscripció que trobareu aquí, al correu electrònic canyelles@canyelles.cat o bé fent lliurament de la mateixa a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Canyelles.

El concurs l’organitza l’Ajuntament de Canyelles amb la col·laboració de l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT). Poden participar totes les cases, jardins io façanes ubicades dins del terme municipal de Canyelles. La temàtica del guarniment ha de ser el Nadal. Els premiats es faran saber el dia 31 de desembre al migdia, en acabar la Cursa de Sant Silvestre o dels Nassos.

Hi haurà premis per als tres millors classificats. El primer premi és un àpat per a dues persones en un restaurant d’ARCAT i una placa commemorativa. El segon premi, un àpat per a dues persones en un restaurant d’ARCAT i un diploma commemoratiu. I el tercer premi és un esmorzar per a dues persones en un restaurant d’ARCAT i un diploma commemoratiu.