Empreses del Garraf-Penedès han estat presents a Alimentaria 2018

Els vins i escumosos de les nostres comarques es consoliden amb una elevada presència a la Fira

0
612

El passat dilluns 16 d’Abril s’inaugurava a Barcelona Alimentaria 2018,  una de les fires més importants a nivell nacional i internacional de l’alimentació i la restauració que ha tancat les seves portes aquest dijous a la tarda.

En els més de cent mil metres quadrats de recinte firal, s’hi podien trobar més de tres mil expositors vinculats al món de la restauració, la gastronomia i les begudes, molts d’ells promotors de productes  innovadors i de les performances culinàries més atractives repartides en sis àrees d’exposició: Multiple Foods, ExpoConser, Intervin, InterCarn, InterLact, i Restaurama.

Alimentaria, en col·laboració amb Hostelco,  s’ha consolidat com  la fira líder del sector a Espanya i ho ha fet amb un volum de més de cent cinquanta mil visitants en quatre dies. D’entre la gran quantitat d’expositors, trobem la presència de productes i empreses de les terres del Garraf-Penedès, sobretot en l’àrea vinculada al món de la viticultura, Intervin.

Empreses i cellers establerts al Penedès com Giró Ribot o Alsina & Sardà feien mostra dels seus productes en format de vins i escumosos a tots aquells que s’acostaven a la secció de vins catalans del recinte expositiu.

El representant d’ Alsina & Sardà feia un balanç positiu, tot i haver estat el primer any,  del què significaven aquests quatre dies de presència a l’exposició més important del sector al país.

També debutava enguany a Alimentaria, l’empresa vilanovina amb més de trenta anys de trajectòria, Olivé Rueda, la qual presentava la seva línia de bosses ecològiques i compostables Bossa Bona.  La Bossa Bona és una línia de bosses utilitàries pel supermercat, les escombraries o les mascotes. El director de màrqueting  d’Olivé Rueda, Orlando Palacios,  valorava molt positivament la presència de l’empresa a la fira i destacava que eren els únics expositors que presentaven aquest producte ecològic i sostenible abans que l’u de gener del 2020 quedi prohibit l’ús de les bosses de plàstic.

FER UN COMENTARI