Els Mossos d’Esquadra realitzen una xerrada amb petits consells per a grans persones a Vilanova i la Geltrú

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van realitzar, el dijous 5 de desembre, la xerrada “Càpsules

Imatge de la xerrada oferta per Mossos d'Esquadra. Cedida

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van realitzar, el dijous 5 de desembre, la xerrada “Càpsules. Petits consells per a grans persones” a l’espai social de la Fundació Catalunya La Pedrera del municipi de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta presentació té com a objectiu facilitar eines, consells de seguretat i prevenció, pensats per a la gent gran, en diferents situacions quotidianes, tant a la llar com al carrer, per evitar ser víctimes de furts, robatoris o estafes.

Es tracta de consells bàsics, però que convé recordar especialment a les persones grans, especialment vulnerables. Per exemple, es van explicar les mesures de seguretat per fer el domicili més segur, també com anar a comprar i com adreçar-se als caixers i a les oficines bancàries d’una forma més segura. Així mateix, també es van facilitar consells de seguretat per evitar ser víctimes d’estafes.

Posteriorment a la presentació es van passar uns vídeos, amb situacions reals, relacionats amb els consells de seguretat i prevenció facilitats.

Per part dels nombrosos assistents, que van participar de manera activa, van valorar molt positivament aquesta presentació.