El Servei Local d’Ocupació de Sant Pere de Ribes iniciará vuit nous cursos

Per conèixer més informació, els requisits d’accés o fer la inscripció, us podeu adreçar a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha anunciat l’oferta de nous cursos previstos fins a final d’any. En total seran vuit. Durant el mes de novembre es duran a terme els de “Control d’Accessos”, “Atenció al client + TIC + Anglès”, “Informàtica bàsica” i “Informàtica nivell mig”. Pel desembre hi ha programats els cursos de “Barman/Cocteleria”, “Aplicacions mòbils”, “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” i “Gestió emocional”.

Tant la durada de les diferents ofertes formatives com els requisits i el nombre de places disponibles varien en cada cas, tot i que acostumen a impartir-se a grups reduïts d’entre 12 i 15 persones.

Per conèixer més informació, els requisits d’accés o fer la inscripció, us podeu adreçar a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o enviar un correu electrònic a serveilocalocupacio@santperederibes.cat (indicant les vostres dades personals).