El govern de VNG segueix visitant establiments i serveis, víctimes de l’Esclafit

El pas de l'esclafit del dia dotze d'agost va ser especialment virulent al front marítim

Iamtge de la regidora Conxi Martinez i el regidor Antoni Palacios visitant el Club Nàutic de Vilanova. Cedida

L’alcaldessa accidental, Blanca Albà, la regidora d’Empresa i Innovació, Conxi Martínez, i els regidors de Mobilitat, Projectes i Obres d’Espai urbà, Antoni Palacios, i de Producció 1r Sector i Mercats municipals, Jaume Carnicer, han continuat visitant als responsables dels establiments i serveis de la façana marítima que més van patir els efectes del pas de l’esclafit, la matinada de dilluns passat.

Aquestes trobades, que es van iniciar el mateix dia del succés i que s’han anat realitzant diàriament per part dels responsables municipals, tenen com a objectiu conèixer de primera mà la situació dels afectats i constatar que han tornat a la normalitat i tenen tots els seus serveis disponibles. En les visites també se’ls informa que tenen a la seva disposició l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, per assessorar-los i ajudar-los en la tramitació de les pòlisses de les companyies asseguradores.

L’alcaldessa accidental Blanca Albà ha manifestat que gràcies a la col·laboració de tothom “podem dir que, una setmana després el cent per cent dels serveis s’han pogut recuperar i estan a plena disposició dels visitants. Això inclou les platges, els establiments de restauració, les empreses de serveis o el trenet turístic”

Durant aquesta setmana tenen previst reunir-se amb els concessionaris dels xiringuitos, associació AFEVI, així com amb els pagesos afectats per l’incident meteorològic.