El Festival Jardins del Terramar de Sitges s'ajorna fins al 2021

Imatge de la Festa del Súper 3 al Festival Jardins del Terramar. Foto: Organtizació

Davant la crisi del coronavirus, l’organització del Festival Jardins de Terramar juntament amb l’Ajuntament de Sitges han decidit posposar l’edició d’enguany del certamen musical i ajornar-lo per al 2021. El certamen, que havia de celebrar-se inicialmentdel 24 de juliol al 14 d’agostals Jardins de Terramar, finalment s’ajorna davant la situació actual d’incertesa a l’hora depoder executar-lo amb les mínimes garanties.

L’Ajuntament va convocar el febrer passat un procediment públic per determinar l’organització d’un festival de música d’estiu a Sitges durant aquest any 2020. El procediment es va resoldre a principis de març a favor de l’empresa Terra Music & Events, quan es va avaluar l’única proposta que es va presentar al concurs sota els principis d’objectivitat, publicitat i igualtat de tots els interessats en un procediment validat per l’equip tècnic municipal i experts independents.

L’empresa Terra Music & Events ha valorat la situació al sector musical i davant de les dificultats en la contractaciód’artistes,restriccions i suspensions de vols internacionals, la notable davallada en la venda d’entrades d’espectacles pels mesos vinents i lacaiguda en patrocinis que no hagin estat signats abans de la crisi, considera que hi ha molts elements per preveure un certament en el que no poder assolir els mínims requerits, ja que en la seva última edició havia experimentat un increment considerable de públic i una consolidació dins dels festivals de música d’estiu a Catalunya. La nova empresa pretenia mantenir la mateixa essència i concepte de les darreres edicions.

Per garantir l’edició de 2021 l’Ajuntament de Sitges ha aprovat un decret per traslladar l’autorització de l’organització d’aquest estiu a l’any vinent entenent la situació actual.