El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada “Envelliment i soledat”

Imatge de recurs. Cedida

El Consell Comarcal del Garraf, organitza la jornada “Envelliment i soledat” a petició del Consell Consultiu de Gent Gran del Garraf, i amb l’objectiu de conèixer els diferents factors que porten a la soledat, les conseqüències en el benestar de les persones grans, i les formes de prevenció de la soledat no volguda, entre d’altres.

La jornada, que se celebrarà el dijous 26 de març al centre cívic Sant Joan de Vilanova i la Geltrú, comptarà amb la participació de diversos especialistes en aquesta temàtica.

Dues ponències obriran la jornada: “Envellir en societat”, a càrrec de Blanca Deusdad, doctora en antropologia de la Universitat Rovira i Virgili, i “Abordatge de la soledat no volguda”, a càrrec d’Antònia Tamayo, llicenciada en psicologia i responsable al Garraf de la Delegació d’ Amics de la Gent Gran.

Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb la participació de Josep Carner, representant de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya; Marta Morales, directora del centro de dia de Vallirana i Vilafranca, i Mireia Henao, tècnica del projecte “Apropa’t” de Creu Roja. Finalment s’escolarà el testimoni de persones voluntàries i s’obrirà un torn de debat.

Al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat es pot descarregar el programa de la jornada i fer-ne la inscripció.