Convocatòria d’ofertes públiques de treball a VNG

L'Ajuntament vol proveir llocs de treball de tècnic superior en Dret, d'auxiliar administratiu, i per la borsa de treball de professorat de música

Imatge de l'ajuntament de VNG. Cedida

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha publicat diverses convocatòries d’ofertes de treball.

La primera busca 1 Tècnic/a Superior en Dret. El termini de presentació d’instàncies acaba dijous 23 de maig, i les proves es realitzaran el mes de juny.

La segona oferta és per cobrir 4 places d’Auxiliar Administratiu/va. El termini de presentació d’instàncies està pendent de la publicació de l’anunci al DOGC, i la previsió de les proves és el mes de setembre.

Finalment, l’Ajuntament vol ampliar la borsa de treball de professorat de música, en 13 especialitats. Es poden presentar les sol·licituds fins al 7 de juny, i les entrevistes es realitzaran entre juny i juliol.

Les ofertes, amb les funcions i condicions del lloc de treball, els requisits dels aspirants, i les proves i mèrits de selecció, estan íntegrament publicades a la pàgina web municipal. Podeu consultar-la aquí.

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la documentació que s’estableix a la convocatòria, en el marc dels terminis establerts.