El Consell Comarcal del Garraf publica la guia de l’oferta educativa 2018-2019

Aquesta guia és un recull dels centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

S’ha publicat la Guia de l’oferta educativa del Garraf per al curs 2018-2019, en format digital. Aquesta guia és un recull dels centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, des de les llars d’infants fins a estudis universitaris. També s’hi inclouen serveis educatius i recursos en l’àmbit de la formació.

La guia ha estat elaborada pel Consell Comarcal del Garraf amb la informació facilitada pels mateixos centres educatius, incloent-hi dades de localització, línea educativa, aules específiques, horaris, idiomes, activitats extra-escolars, projecte educatiu i d’altres serveis.

Des del web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat es pot descarregar la guia educativa de cada municipi i també es poden fer recerques detallades per població, tipus de centre o nivell d’ensenyament. Al web també es pot consultar el calendari de les jornades de portes obertes als centres educatius de la comarca.