Concentració a l’Ajuntament de Sitges en defensa del model d’escola catalana

La mobilització ha estat convocada per la plataforma Somescola en suport del model educatiu català.

0
356

L’alcalde Miquel Forns, el regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, juntament amb altres regidors de govern, la comunitat educativa de Sitges i representants d’entitats, s’han concentrat aquest dimecres en resposta a la crida de la plataforma Som Escola, per defensar la immersió lingüística i el model d’escola catalana.

 

A causa de la pluja, la concentració, convocada per la plataforma Som Escola, que aplega més de 50 entitats. s’ha celebrat a l’entrada de l’Ajuntament on Xavier Curto, pare i membre del Consell Municipal d’Escolarització ha llegit el manifest en què es reivindica el suport al model educatiu català perquè “contribueix a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure”. Els manifestants també han denunciat els atacs que està rebent la immersió lingüística com a eina de cohesió social.

 

El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, ha defensat el model d’escola catalana i ha assegurat que l’èxit d’aquest model és haver aconseguit “que tots els nens i les nenes tinguin els mateixos drets i igualtat d’oportunitats. Defensarem el nostre model educatiu i des de Sitges diem que no ens rendim”.

 

La concentració de Sitges s’ha sumat a la resta de mobilitzacions que s’han dut a terme davant els ajuntaments de Catalunya en suport de la immersió lingüística.

FER UN COMENTARI