Comença la cinquena edició del Camp de Treball d’Adarró a VNG

Les persones inscrites realitzaran tasques d'excavació, dibuix i classificació dels materials arqueològics

Imatge dels treballs a Adarró. Foto: Aj. VNG

Un total de 12 persones participaran, a partir de dilluns vinent i fins al 6 de setembre, a la cinquena edició del Camp de Treball d’Adarró. Una activitat que es realitza gràcies al Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, que és qui aporta l’ajut econòmic i tècnic necessari per a l’excavació i consolidació arquitectònica de les restes de la vila romana, situada al final del passeig de Ribes Roges.

Els participants, tots ells majors d’edat, són o bé estudiants d’arqueologia o bé persones que sense tenir aquest tipus de formació tenen interès en aquesta temàtica. Durant el camp de treball, realitzaran tasques d’excavació, dibuix i classificació dels materials arqueològics que aconsegueixin recuperar.

Gràcies al treball del director de l’excavació i arqueòleg, Joan Garcia Targa, i dels participants que des de fa cinc anys realitzen voluntàriament aquest projecte, el Jaciment d’Adarró s’amplia i consolida any rere any, fent-lo visitable pel conjunt de la ciutadania.