Civisme, mobilitat i clavagueram els principals temes a tractar amb l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes

El veïnat del municipi va fer arribar les seves necessitats, preocupacions i inquietuds al govern municipal

Imatge de la trobada amb l'alcaldessa. Foto: Aj. SPdRibes

Una vintena de veïns i veïnes del municipi van participar, el passat dissabte, en la primera trobada d’aquest any amb l’alcaldessa, Abigail Garrido, al passeig de la Circumval·lació amb el Carrer Nou de Ribes. Les reunions, a peu de carrer, s’emmarquen en la iniciativa “A prop teu” que respon al compromís del govern amb la participació de la ciutadania, la proximitat i el diàleg. En aquesta ocasió l’acompanyava el regidor d’Urbanisme, Fran Perona, i el regidor de Cultura i Esports de Ribes, Josep Moya.

Els temes que van predominar a la conversa van serles conseqüències que produeixen les pluges intenses al clavegueram; la mobilitat i la circulació de vehicles als carrers; i d’altres relacionats amb l’accessibilitat. El veïnat del sector on s’ha fet la trobada també va mostrar la seva preocupació relacionada amb el civisme i les molèsties que ocasiona la celebració d’esdeveniments multitudinaris en les proximitats de l’indret i a la carpa ubicada a Can Puig. També es va parlar del projecte de rehabilitació i museïtzació del Castell.Els representants de l’executiu local van prendre nota de les inquietuds mostrades per tal d’estudiar i trobar solucions de millora en general.

Les trobades amb l’alcaldessa es van iniciar a l’anterior legislatura i es continuaran fent de forma periòdica a diferents carrers i places, de Ribes, de les Roquetes i de les urbanitzacions.