Cent tres hospitalitzats per malalties respiratòries i una nova mort amb coronavirus a Sant Camil

Queden anul·lades totes les Consultes Externes de l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha confirmat la sisena víctima mortal amb SARS-CoV-2 al centre hospitalari de Sant Camil a Sant Pere de Ribes. En les darreres vint-i-quatre hores, el nombre d’hospitalitzats amb afeccions respiratòries no ha augmentat, mentres que la xifra d’altes puja ja fins a set persones.

El nombre d’hospitalitzats a la comarca de l’Alt Penedès per malalties respiratòries s’ha vist incrementat en vuit persones en les darreres vint-i-quatre hores i deixa un balanç de seixanta-tres ingressats i set víctimes mortals. El nombre d’altes per coronavirus a l’Alt Penedès suma ja tres persones.

Anul·lació de visites programades a CCEE

Des del CSAPG es comunica que queden anul·lades totes les Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments de la població i prevenir els possibles contagis per Coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, els pacients ja no han de venir a l’hospital en cap cas, a no ser que l’hospital es posi en contacte amb ells per avisar del contrari. A partir del 30 de març no es faran avisos d’anul·lació de visites per SMS.

Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mediques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una nova citació.

En cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Sí que seguiran en funcionament les consultes presencials de ecografies de tocoginecologia. Les embarassades rebran un SMS recordatori per confirmar la visita. També se seguiran fent les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.