Canyelles reconeix els esportistes locals en una multitudinària i emotiva Nit de l’Esport

Durant la vetllada s’ha presentat el projecte The Trail Zone

Multitudinària, solidària i emotiva ha estat la setena Nit de l’Esport de Canyelles, amb què el municipi ha volgut reconèixer, un any més les entitats, els clubs esportius i els esportistes canyellencs. Una gala que no es va voler perdre ningú i que va omplir divendres al vespre de gom a gom la Sala Multicultural i que s’ha organitzat en benefici de La Marató de TV3.

El regidor d’Esports, Francisco Ruiz obria l’acte destacant la importància de les entitats esportives locals per la gran tasca que fan per la promoció de l’esport i la salut entre els ciutadans del municipi; i també per la promoció que fan de Canyelles arreu.

Durant la gala es va presentar el nou projecte esportiu The Trail Zone, que l’Ajuntament de Canyelles desenvolupa juntament amb Espai Trail. Una nova proposta que busca potenciar el turisme esportiu i familiar al municipi i que recull una xarxa de recorreguts, senyalitzats via GPS, per fer caminant o corrents per l’entorn municipal de Canyelles.

El grup de Funky Hip Hop del Gimnàs Municipal oferia una aplaudida exhibició, que donava pas al  torn dels reconeixements a tots els clubs i entitats esportius locals. L’alcaldessa Rosa Huguet, el delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona Daniel Laga, i el regidor d’Esports Francisco Ruiz, van ser els encarregats de lliurar aquests obsequis als esportistes locals. Van passar per l’escenari el Motorclub Canyelles i diversos corredors; el Club Ciclista O2Sports; els clubs de petanca Califòrnia i Les Palmeres; la Secció Esportiva AMPA Pla del Bosc amb l’equip de futbol sala masculí i l’equip de voleibol cadet femení; l’AMPA de l’Escola Sant Nicolau, amb l’equip de patinatge artístic, l’equip de judo i el de bàsquet; El Club Atletisme Canyelles amb els equips infantil, de gimnàstica artística i la secció de ciclisme; el Club Taekwondo Canyelles; la Unió Esportiva Canyelles, amb l’equip de futbol federat i l’equip de volei femení; el FC Canyelles, moment en què es va fer un homenatge pòstum al Cristian Ferrer; el Grup de Funky Hip Hop del Gimnàs Municipal, el grup de nenes canyellenques de Gimnàstica Rítmica d’Olèrdola i la gimnasta aeròbica Anna Hill.

Durant la vetllada, presentada i conduïda pel periodista i director de Canal Blau Jordi Martí, també es va projectar un audiovisual recull de tota l’activitat esportiva que s’ha fet al municipi al llarg del darrer any i que tancava amb imatges del projecte del nou pavelló poliesportiu. La promoció de l’esport és una de les premisses del govern local, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet, que  vol convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Amb aquest objectiu s’està remodelant la zona esportiva, que es completarà amb el nou pavelló poliesportiu, les obres del qual es licitaran a principis d’any. El nou pavelló tancarà un procés que ha fet possible, en pocs anys, la construcció d’un nou gimnàs municipal, la renovació i millora del camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i també la creació de noves pistes de pàdel.

L’acte el tancava l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que ha agraït novament l’esforç i el treball fet per les entitats i clubs del municipi en la promoció de l’esport i dels hàbits de vida saludable i també en la cohesió social. També ha destacat els importants resultats que estan obtenint els esportistes locals i ha recordat que la gran participació en aquesta gala i en totes les activitats esportives del municipi demostra que Canyelles Viu l’Esport.