Canyelles organitza un Sopar Solidari #PetitsValents

Els diners recaptats seran en benefici de la campanya ‘Els Nostres Petits Valents’ de l’Hospital de Sant Joan de Déu i es farà el 2 de juny a la Sala Multicultural

Canyelles organitza una nova acció solidària a favor de la campanya ‘Els nostres Petits Valents’, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i ho fa amb el Sopar Solidari #PetitsValents, que té lloc el pròxim 2 de juny, a les nou del vespre a la Sala Multicultural, organitzat per l’Ajuntament.

L’objectiu és recaptar fons que es destinaran a la lluita contra el càncer infantil i, concretament, a la construcció del nou Pediatric Cancer Center que projecta aquest hospital infantil i per al qual ha posat en marxa la Campanya ‘Els Nostres Petits Valents’. Tothom hi és convidat i s’espera la màxima participació. Hi haurà música en directe amb el grup The Waits, un sopar i també un sorteig solidari.

Tiquets solidaris Fila 0 per a donacions sense sopar

El preu del sopar és de 12 euros, dels quals 1,5 euros es destinen a  la campanya ‘Els Nostres Petits Valents’. Per aquelles persones que vulguin solidaritzar-se amb la campanya però que no puguin assistir al sopar, també existeix la possibilitat d’adquirir un tiquet Fila 0, al preu de 2 euros, que es donaran íntegrament a la campanya.

La venda de tiquets es podrà fer a l’Ajuntament de Canyelles, al Gimnàs Municipal, al Quiosc Verd i a la Pastisseria Hidalgo.

Aquest sopar solidari se suma a l’acció a favor dels #PetitsValents que ja va dur a terme el Grup Dona, un dels pilars bàsics del voluntariat de Canyelles, el mes de març passat. Va fer efectiva una donació de 1.000 euros a la campanya ‘Els nostres Petits Valents’, corresponent als diners recaptats durant la Fira de Santa Llúcia, a la parada en què el grup posa a la venda tot tipus de manualitats i objectes de decoració.