Aquest dimecres el Cicle de Passejades per a Gent Gran es fa a Vilanova i la Geltrú

Les persones interessades poden realitzar la seva inscripció fins avui dimarts

va i la Geltrú acollirà aquest dimecres dia 30 als participants del Cicle de Passejades de marxa nòrdica per la gent gran A cent cap als cent. Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona que té com a objectiu fomentar entre la gent gran la possibilitat de realitzar una activitat física adaptada, mentre es coneixen diferents indrets naturals del territori català. A més busca afavorir les relacions interpersonals i de grup, i motivar l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències.

Les passejades estan totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran i transcorren per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans.

La sortida d’aquest dimecres s’iniciarà a les 08.30 des de la plaça d’Eduard Maristany i està previst finalitzi al voltant de les 16 hores. Cal portar calçat apropiat per caminar, protecció pel cap, dos bastons per caminar, una petita motxilla amb aliments per a dos àpats (esmorzar i dinar) i una cantimplora amb aigua.

El preu és de 5 € i les inscripcions s’han de fer a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. (plaça de la Vila, 12, 3r pis) Hi ha temps fins dimarts a la tarda.