Ampli reconeixement del Club Nàutic Vilanova durant la Nit de la Vela

Imatge durant la Nit de la Vela. Cedida

El Club Nàutic Vilanova ha tingut un ampli reconeixement a la Nit de la Vela organitzada per la Federació Catalana de Vela, ahir divendres a la tarda, al Museu Marítim de Barcelona. Es tracta de la gran festa anual de la vela a Catalunya, en la qual el club vilanoví va rebre el màxim guardó la Vela de Platí, junt amb d’altres 19 clubs del país.

D’altra banda, el Club Nàutic Vilanova també va tenir un reconeixement per la seva activitat de Vela Social, en el qual destaquen els programes Esport Blau Escolar i Vela Inclusiva. Va ser precisament en aquest apartat que la Federació Catalana de Vela va voler destacar el paper del CNV a través del seu president, Jaume Ballbé, que va tenir l’oportunitat d’explicar totes les accions que fa el club en aquest sentit. Ballbé va destacar els 2.000 escolars que passen pel club durant l’any, el conveni de col·laboració amb Junts amb Acció, pel foment d’esportistes amb capacitats diverses, i tota la tasca de vela inclusiva a través de la regata Pasífae i el programa de Vela d’Igualtat de la mà precisament de la federació.

Precisament l’equip de Junts Acció – Club Nàutic Vilanova, també va tenir un reconeixement com a Campions de Catalunya, junt amb els patrons de la Copa Sud – Centre, Sergi Llambrich, Àngel Blàzquez i Francesc Llambrich, que van fer pòdium d’aquesta categoria. José Martín, patró del Nirvana III també va recollir el premi de tercer classificat del Campionat de Catalunya d’Altura. Finalment, el jutge vilanoví, Pau Ferré, representant també del Club Nàutic Vilanova obtenir el premi al jutge de l’any.

La representació vilanovina a aquesta Nit de la Vela no només va comptar amb la presència dels representants del Club Nàutic Vilanova, sinó també amb l’assistència de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, i de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que en els seus parlaments no van obviar el seu origen vilanoví.