170 alumnes han assistit als cursos oferts pel servei d’ocupació a Sant Pere de Ribes

Durant el primer semestre de 2019 s’han impartit un total de 9 cursos

Imatge de l'alumnat del curs. Cedida

L’oferta formativa del Servei Local d’Ocupació (SLO) de Sant Pere de Ribes durant el primer semestre culmina amb un bon balanç d’assistència i acollida per part de les persones usuàries del servei. 170 persones han estat alumnes d’algun dels 9 cursos oferts fins ara aquest any i pràcticament el 80% ha superat la formació amb bona nota.

De cara a la tardor, el SLO ja prepara noves accions per ajudar a veïns i veïnes a cercar feina i millorar les seves capacitats i competències laborals. De moment ha anunciat l’oferta de dos nous cursos que començaran després de l’estiu; ‘Coaching per a la recerca de feina’ i ‘Treball competencial i recerca de feina per competències’.

Aquest any ja s’ha impartit formació en ‘Competències’, ‘Gestió emocional’, ‘Prevenció de Riscos Laborals’, ‘Coaching per a la Recerca de Feina’, ‘Control d’accessos’, ‘Manipulació d’aliments’ i de de ‘Mosso de magatzem’ i ‘Carretoner’, del qual s’han fet tres edicions. També s’ha portat a terme el ‘Curs de capacitació bàsica de Parcs i Jardins’.

Per conèixer més informació, els requisits d’accés o fer la inscripció, us podeu adreçar a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o enviar un correu a [email protected]