Set noves vícitmes mortals a Sant Camil amb Coronavirus en les darreres 24h

El balanç d'hospitalitzats per afeccions respiratòries puja a 170

Imatge de l'Hospital de Sant Camil. Cedida

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf ha confirmat la mort de set persones amb SARS-CoV-2, al centre hospitalari de Sant Camil, en les darreres 24h. Fins ara, aquesta ha estat la xifra més elevada des de l’inici de la crisi sanitària a la nostra comarca. A hores d’ara, són ja 17 les víctimes mortals a l’hospital de Sant Pere de Ribes amb contagi de coronavirus. El nombre de pacients hospitalitzats per afeccions respiratòries també s’ha vist incrementat i s’enfila ja fins als 170 amb set persones més que ahir.

En les últimes hores també cal sumar tres noves altes a pacients que havien estat hospitalitzats amb possible contagi de Covid-19. En total  el centre ha comptabilitzat 23 altes a pacients respiratòris.

En relació amb el seguiment de la crisi sanitària a l’Alt Penedès en les darreres vint-i-quatre hores, el nombre de pacients hospitalitzats per afeccions respiratòries s’ha vist disminuït en dues persones i deixa un balanç de 68 ingressats, i 10 víctimes mortalsa l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. El nombre d’altes per coronavirus ha augmentat en aquestes últimes 24h i s’eleva ja fins a la desena.