Olga Arnau, candidata a l’alcaldia d’ERC a Vilanova i la Geltrú pel 2019

Així ho ha decidit per unanimitat l’assemblea d’ERC celebrada aquest dimarts al vespre al Casal Macià

Olga Arnau encapçalarà la llista d’Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú a les eleccions municipals de 2019. Així ho ha decidit per unanimitat l’assemblea d’ERC celebrada aquest dimarts al vespre al Casal Macià. Arnau va ser l’única candidata, avalada per l’executiva local. En l’assemblea també van mostrar-li el seu suport Marc Sanglas, secretari de Política Municipal d’Esquerra Republicana, i Jordi Medina, president d’ERC Garraf.

Arnau és assessora fiscal i mercantil, presidenta del CN Bàsquet Vilanova i, des de 2015, regidora republicana a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En els darrers comicis municipals va ocupar —com a independent— el número 3 a la llista que encapçalava Queti Vinyals, i ara la militància aposta per ella per substituir l’actual portaveu d’ERC al consistori.

En el seu discurs de presentació de candidatura, Arnau va voler agrair a l’executiva local i als companys del grup municipal la confiança dipositada en ella i la seva generositat en proposar-la com a cap de llista “tot i no ser militant del partit”. La regidora d’ERC va voler remarcar que la situació nacional és un dels principals motius que l’han portat a acceptar aquesta responsabilitat, ja que “no podem deixar sols als presos polítics i consellers exiliats, i això passa per construir la República Catalana des dels municipis”. “També ho faig pel meu fill i per la meva filla”, continuava, “ells m’han fet sortir de la meva zona de confort i involucrar-me políticament per lliurar-los un futur millor en una ciutat i un país millor”. En relació a Vilanova i la Geltrú, l’alcaldable d’ERC va proclamar que “la ciutat necessita un gir i convertir-se en una municipi republicà al servei de les persones” i, per fer-ho, “cal que ERC sigui forta a les properes eleccions municipals”. Per aquest motiu, apostarà per “una llista amb gent compromesa i de perfils molt diversos, tant militants com independents”. Arnau va acabar recordant que el projecte que es disposa a encapçalar és un projecte col·lectiu: “som un equip de gent amb l’objectiu de tirar endavant una ciutat d’esquerres i republicana, i estem convençuts que junts ho farem possible”.