Més de 400 persones omplen la plaça Llobregat de Les Roquetes per conèixer el programa de govern i la candidatura PSC Ribes-Les Roquetes

Abigail Garrido tornarà a presentar aquest diumenge 12 de maig, a les 12h, la candidatura i el programa a la Plaça de la Vila de Ribes

Imatge de l'acte de presentació de la Candidatura. Foto: PSC Ribes Les Roquetes

Els socialistes de Ribes i Les Roquetes han presentat, aquest diumenge 5 de maig, els membres de la llista i el programa electoral a Les Roquetes.Més de 400 persones han assistit per donar suport a l’equip socialista i per conèixer el projecte que proposen per al municipi si governen després de les properes eleccions municipals.

En el seu discurs, la candidata, Abigail Garrido, ha defensat el dret a tenir un habitatge digne, “una de les majors preocupacions dels veïns i veïnes del municipi”. Per això, ha anunciat queconstruiran 250 habitatges de lloguer assequible a la zona del Parc Central ique ampliaran el parc d’habitatge públic, amb la compra per tanteig i retractedels pisos procedents d’entitats bancàries.

Una altra proposta en aquest àmbit és que promouran habitatges de lloguer assequible perquè la gent jove no marxi del municipi i habitatges adaptats per a la gent gran. A més, ampliaran els ajuts per als lloguers.

La seguretat i el civisme han estat de les qüestions més aplaudides. Garrido ha explicat que posaran en marxa un servei municipal d’agents cívics per millorar la convivència i el civisme, a banda derecuperarar la figura dels serenos com a vigilants nocturns a peu de carrer i de millorar l’enllumenat de tot el municipi per tenir unes places i carrers més segurs.A més, recuperaran la figura d’educadors de carrer per millorar la convivència, el civisme i l’educació ambiental entre la ciutadania.

Les propostes del programa socialista en matèria de salut també han fet que el públic demostrés que el projecte socialista els agrada. La candidata ha assegurat que ampliaran l’edifici de l’ambulatori de Les Roquetes i que exigiran a la Generalitat un servei de pediatria de qualitat i un servei d’urgència de 24 hores tots els dies de la setmana, tant a Ribes com a Les Roquetes. Per això, han començat una recollida de signatures.

Presentació de la candidatura a Ribes

El diumenge 12 de maig, a les 12h, el PSC també presentarà els membres de la candidatura i el programa electoral a la Plaça de la Vila de Ribes. La llista està formada, segons Abigail Garrido, per “homes i dones de Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions. Joves i més grans. De diferents experiències laborals i acadèmiques. Però tots i totes tenen un denominador comú: estan il·lusionats i plens d’energia positiva per millorar el municipi.”