Jesús Santamaría és el nou secretari General de PODEM VNG

La formació d'esquerra assegura que el resultat és el fruit d'un procés d'eleccions primàries

0
367
Imatge del Cercle Podem
COMUNICAT PODEM VILANOVA I LA GELTRÚ
Durant aquests dies les inscrites de Podem a la nostra ciutat hem decidit qui  serà el secretari general de Podem VNG i el projecte polític per encarar el nou cicle. Un cop finalitzat volem transmetre els següents punts:
– La nostra enhorabona a Jesús Santamaría, company escollit com a secretari general.
– Celebrar que amb l’elecció d’una direcció local es consolida el nostre projecte a Vilanova i la Geltrú, demostrant que Podem té molt a dir a la política vilanovina.
– Celebrar que el procés de primàries, a diferència d’altres desafortunades experiències viscudes arreu del territori, s’ha celebrat en ambient de companyonia entre totes les candidates, demostrant que es pot confrontar idees i projectes de forma sana i integrar totes les idees dins de Podem.
– Tant el cercle, com el nou SG ens emplacem ara a treballar a través de SOM VNG per portar el canvi a la nostra ciutat i construir un projecte guanyador capaç de capgirar les polítiques municipals i posar-les al servei de la gent.
Convidem a totes les veïnes de la nostra ciutat a seguir participant de les nostres trobades obertes, recordem que “la política o la fem nosaltres o ens la faran contra nosaltres!”.

FER UN COMENTARI