El vicepresident de la Generalitat visita Vilanova i la Geltrú

Pere Aragonès va mantenir una reunió amb l'equip de govern del consistori vilanoví, mentre que a la Plaça de la Vila es realitzava una concentració en contra de la seva visita

207
Imatge de la reunió a l'Ajuntament de VNG amb Pere Aragonès. Foto: Jordi Nieto

El Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va realitzar una visita oficial a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per mantenir una reunió amb l’equip de govern de la ciutat. En aquesta trobada, l’acaldessa i el seu equip van fer arribar tota una sèrie de demandes que afecten la ciutat i a la comarca amb l’objectiu que la Generalitat hi intervingui amb la màxima celeritat possible.

D’altra banda, mentre aquesta reunió es duia a terme al consistori vilanoví, a pocs metres tenia lloc una manifestació convocada per la Plataforma Aturem La Llei Aragonès amb la col·laboració de Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP, partit integrant del govern a la capital del Garraf conjuntament amb ERC i JxCat, on acusaven Aragonès de voler externalitzar i privatitzar àmbits de serveis públics en educació i sanitat.

Des de Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP, donaven a conèixer més informació sobre la reunió mantinguda a porta tancada amb el vicepresident Aragonès i asseguren haver mostrat el seu posicionament contrari entorn d’ aquesta llei. Així mateix, els cupaires demanaven la retirada de la Generalitat en l’acusació dels 9 de Lledoners.

FER UN COMENTARI