El PSC del Garraf acusa CiU d’haver actuar “amb covardia i sectarisme” en el trencament del pacte al Consell Comarcal

Recelen de la possible entrada d’ERC al govern assegurant que seria un acord nascut de la “demonització excloent” dels socialistes

L’agrupació comarcal del PSC al Garraf ha acusat CiU d’haver actuat “amb covardia, sectarisme i electoralisme” en el trencament del pacte al govern del Consell Comarcal. En un comunicat emès aquest dijous, els socialistes atribueixen la decisió de CiU a “les dinàmiques internes del PDeCAT” –formació hereva de la federació- i a haver “copiat” el trencament ocorregut a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, el PSC acusa els demòcrates d’haver actuat de forma “egoista i deslleial” sense tenir en compte l’entesa en el si del govern comarcal i posen en dubte l’èxit de la possible entrada d’ERC a l’executiu. “Valorem que malament comença un possible nou acord entre forces polítiques que en un moment de màxima demanda ciutadana de consens i diàleg exposen un pacte que neix de la demonització excloent del PSC”, reblen els socialistes.
Al mateix temps, el PSC defensa que el Pla de Mandat que van signar amb CiU a l’inici de la legislatura es basava en una comarca “més cohesionada socialment i territorialment” i assegura que seguiran impulsant el pla de desenvolupament econòmic i social, les polítiques entorn la gent gran, l’habitatge social i els projectes culturals i patrimonials.