Carlos Remacha: “Demana que aquest diumenge els vilanovins es Mullin per Vilanova”

L'alcaldable valora positivament la campanya “Mulla’t per Vilanova” i la confiança dipositada en el seu projecte i la tasca realitzada

0
209
Imatge de Carlos Remacha. Cedida

El candidat del Partit Popular a Vilanova i la Geltrú, Carlos Remacha, valora positivament la campanya amb el lema “Mulla’t per Vilanova” perquè diu que han aconseguit la confiança de molta gent per les seves propostes centrades únicament en la ciutat i la confiança en la seva tasca realitzada els darrers quatre anys.

En declaracions als mitjans, Remacha ha explicat les propostes que els hi diferencia d’altres projectes. Ha citat alguns exemples com “la construcció de 300 habitatges de protecció oficial, la cessió de terrens a les industries a cost zero a canvi de la creació de llocs de treball al nostre municipi”, també aposta per les rebaixes d’impostos i cita “l’Impost d’Activitats Econòmiques, d’obres o l’IBI que son mesures que han d’ajudar també al nostre motor econòmic que son les petites i mitjanes empreses”.

Per altra banda ha explicat que s’ha de parlar també de famílies i per això proposa una ajuda a la maternitat i paternitat de 1750 euros, la que, segons Remacha, es divideix en un pagament únic de 700 euros per naixement i 350 euros de manteniment durant els tres primers anys. Afirma que “la millor política social és la que genera treball”.

Remacha també ha descartat pactes perquè creu que això ho ha de decidir primer la ciutadania qui ha de governar, però que la seva prioritat en tot cas és Vilanova. I finalitza demanant “que la gent es mulli com ho ha fet ell per Vilanova” per a que “el seu projecte sigui viu i es posin en marxa les propostes que defensa”.

FER UN COMENTARI