Capgirem Vilanova i la Geltrú – CUP presenta el concert amb el que donarà el tret de sortida a la campanya electoral, amb Ebri Knight i Pupil·les com a caps de cartell.

Al folk rock d’Ebri Knight i el rap feminista de Pupil·les les acompanyaran les bandes locals Zebrass, la Sidral Brass Band, Mocambo i tancant la nit les None Sound Tipus.

349

El concert es farà el proper 11 de maig a la zona esportiva de Vilanova i les entrades ja s’han posat a la venda a l’Ateneu Vilanoví amb tres preus diferents: 8 euros anticipada, 10 a taquilla i 12 amb bo d’ajut per la campanya. Les entrades anticipades les trobareu a l’Ateneu Vilanoví, al Bar Italia i al Cota Zero.

La música per capgirar Vilanova i la Geltrú començarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins a la matinada, tot i que l’organització del concert s’ha trobat amb multitud d’obstacles des de l’ajuntament, igual que els passa a totes les entitats que volen fer algun tipus d’activitat al carrer, fent palès la necessitat d’un nou rumb per la ciutat on es tingui clar que no fem soroll, fem cultura.

FER UN COMENTARI