Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP conclou la campanya amb un missatge molt clar “Estan disposats i capacitats per liderar el proper govern de la ciutat”

Capgirem Vilanova-CUP ha posat punt i final a la campanya electoral amb unes declaracions davant de l'edifici de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en què ha transmès un missatge molt clar: estan disposades i preparades per governar la ciutat

0
264
Imatge de Capgirem Vilanova i la Geltrú-CUP. Cedida
Al llarg d’aquests dies la candidatura ha volgut transmetre aquest missatge en tots els debats, actes i aparicions públiques que han fet els membres de la seva llista electoral.
D’una banda, durant la campanya s’han centrat en explicar el contingut del seu programa electoral, per posar de relleu que tenen clar el model de ciutat cap al qual volen avançar, que tenen un programa molt treballat i que les propostes que formulen són viables.
De l’altra, han distribuït actes i aparicions públiques entre els 10 primers membres de la llista, per visualitzar que és un projecte d’equip, que defuig de personalismes, i que està capacitat per tirar les propostes endavant.
La campanya de Capgirem ha inclòs innovacions respecte edicions anteriors, com una bicicletada i passejos en el trenet turístic per explicar el programa, o el repartiment de material de campanya acompanyats per una txaranga. La candidatura també ha destinat molts esforços a traslladar els projectes de mandat i el programa a través de les xarxes socials, mitjançant vídeos explicatius, diagrames, articles i fotografies.
Pel que fa a pactes post-electorals, la candidatura ha deixat clar que està disposada a pactar i formar govern amb altres formacions, amb una línia vermella molt clara: no formaran govern amb cap formació que hagi donat suport a l’aplicació de l’article 155.
Representants de Capgirem Vilanova-CUP han volgut agrair la tasca de totes les persones que s’han implicat directament o indirecta en la campanya, una campanya finançada íntegrament amb fons propis.

FER UN COMENTARI